Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (3.92 secunde)
Pentru a te ajuta sa te bucuri mai mult de timpul alaturi de cei dragi, Rowenta a creat Instant Soft Compact, un aparat pentru indepartarea semi-permanenta a parului, cu ajutorul caruia vei obtine rezultate vizibile inca de la prima utilizare si o piele fina pentru o perioada indelungata.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.
Daca nu dispuneti nici de un aparat portabil de aer conditionat si nici de ventilator, pe langa mersul cu geamul deschis, opriti din cand in cand la umbra.
Avem o intreaga echipa care a inscris, ne-am aparat. Ne-am atins obiectivele", a declarat antrenorul secund al Craiovei, Marius Toma.
De altfel, tot meciul a fost exceptional, iar diferenta a facut-o faptul ca noi am jucat ca o echipa si ne-am aparat ca o echipa", a declarat Gennie pentru Totalbaschet.ro.
In primul stagiu a aparat foarte putin, fiind menajat, dar in cel de-al doilea si-a revenit. "Pregatirea de iarna e grea tot timpul, pentru ca este bazata pe pregatirea fizica, este foarte lunga si foarte grea si din punct de vedere psihic.
"Mutu a incercat sa dea absolut totul, cum face si Cavani la Uruguay, ati vazut, s-a aparat. Daca la acest nivel nu faci ce trebuie sa faci, plangi iar dupa calificari.
Pana la Londra mai avem de participat la competitiile din cadrul Cupei Mondiale, unde trebuie sa obtinem rezultate bune ca sa ne pastram pozitia in clasament pentru a avea un culoar bun la Londra, mai este si Campionatul European, unde avem de aparat un titlu".
Silvia a convins staff-ul valcean prin prestatiile foarte bune din Liga Campionilor, dar si de la Campionatul Mondial, unde a aparat poarta Spaniei, echipa medaliata cu bronz la acea editie.
Bojan Golubovic (10), Ionut Badescu (39). Florin Lazar (Gaz Metan) a ratat un penalty in min. 13 (a aparat Bojan Jovic).
Misiunea noului tehnician va fi una dificila daca ne gandim ca Romania are de aparat un bronz european cucerit in 2010, cand am invins Danemarca, cu 16-15, in finala mica.
CFR s-a aparat bine, dar Braga a mai avut ocazii prin Eder (cap peste poarta 84), Custodio (87 - sut pe langa) si Ruben Micael (90+2 - respins de Felgueiras in corner).
Tricolorii s-au aparat la disperare, au bubuit toate mingile in aut, pentru ca nu au avut in fata adversari cat de cat lucizi.
87 - portarul Alexandru Buzbuchi a aparat. Lovitura de pedeapsa a fost acordata pentru faultul lui Claudiu Herea asupra lui Mihai Radut.
"Stau in picioare din nou si imi misc putin corpul datorita unui aparat senzational". De atunci, liniste totala. Si-a inchis conturile de pe toate retelele de socializare.
Steaua a anulat avantajul de doua goluri al lui Ajax de la Amsterdam, gratie golurilor reusite de Iasmin Latovlevici (38) si Vlad Chiriches (76), iar la loviturile de departajare a aratat mai mult sange rece, transformand tot, in timp ce Tatarusanu a aparat sutul lui Schone, iar Moisander a trimis peste poarta.
Ultimul aparat al concursului, solul, a adaugat bilantului Romaniei la Campionatele europene individuale de gimnastica de la Moscova alte doua medalii:
In minutul 61, Ciprian Tatarusanu a aparat o lovitura de la 11 metri executata de Xisco. Dinamo Tbilisi: Loria - Seturidze, Kvaratskhelia, Ustaritz, Glisici - Merebashvili (Khocholava ‘87), Grigalashvili, Khmaladze, Kvirkvelia - Xisco (Vouho ‘61), Dvali (Goga ‘79).
A aparat culorile alb-albastre pana in 1986, incheindu-si cariera la FCM Brasov, unde a jucat in ultimele doua sezoane competitionale ale carierei (din 1986 pana in 1988).
in runda a saptea Cristian Ciocan si-a aparat cu succes centura WBO, dupa ce l-a invins prin K.O. pe norvegianul Leif Larsen.
google-analytics.com